tisdag 30 juni 2015

Kattungarna 13 veckor

Tänk vad tiden går fort. Kattungarna är 13 veckor idag. Igår var de på besök hos veterinären och fick sin andra vaccinerings-spruta och blev id-märkta med chip. De skötte sig fint. Mamma Tora var också med och fick sin årliga vaccinering. Daddy var den som busade mest och bara han som skrek till vid chip-märkningen. De andra vara lugna och tysta. Dusty som ska flytta i morgon blev besiktigad också och veterinären fann inga fel på honom och hon tyckte det var en väldigt söt kattunge. Även Dixie blev besiktigad utan anmärkning. Daddy (Dexter) flyttar lite senare så han får vänta lite med besiktningen. Det skiljer ca 100 gram på kattungarna idag. Dusty 1630 gram, Daddy 1540 gram och Dixie 1430 gram.

 Gibson älskar solen och har hittat en strimma där han har lagt sig för att njuta av värmen. Då kommer tre små huliganer och anfaller. De leker med hans tassar, för det rycker så roligt i dem när han sover. Till slut vaknar Gibson och reser sig och går därifrån. Då var det roliga slut.

Tog ut kattungarna på altanen och försökte få en bild på alla tre tillsammans. Blev inte så bra, men de är på samma bild i alla fall. Dixie har fångat "bytet" och morrar varnande åt bröderna. Den är min, säger hon.

Skynda dig och ta bilden nu när jag sitter så här fint, säger snyggingen Dusty

Dusty busar


Vad är det i den här krukan? undrar Dusty

Daddy måste också undersöka krukan

Daddy har upptäckt något spännande

Sheltien Zelda och Daddy.
Zelda passar jag ganska ofta. Hon är ju en liten vallhund och har fullt upp med att hålla reda på kattungarna när hon är här.

Gibson däremot är nöjd om han får ligga och sola och bryr sig inte så mycket om kattungarna.
Här är Dixie, och Gibson i bakgrunden.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar