onsdag 8 augusti 2012

Benji och Baloo har flyttat

I söndags flyttade Benji och Baloo. Benji som nu ska heta Leon har sitt nya hem i Motala hos Jonna och Johan. Där finns också Toulouse, en lila britt som är någon månad äldre. Jag  hoppas att de blir vänner och Leon får säkert ett bra hem där. Baloo bor i Hallstahammar hos Rebecca och Nabbe och där får han nog ett bra hem också. Lycka till med era kattungar.
 Benji (Leon) och Baloo brukade ofta sova tillsammans
______________________________________________
Jag har fått rapport från Bonnie, och hon har gjort sig hemmastadd i sitt nya hem och redan hittat på lite bus. Deras andra katt Billy var inte så förtjust, men ändå nyfiken på henne, så det ska nog gå bra bara de får lite tid på sig. Lycka till!
_________________________________

Det är så tomt här hemma, bara Boogie kvar av kattungarna. Han har gått omkring och pipit och undrar väl var kompisarna är. Han har följt efter mig, och jag har fått leka och kela med honom lite extra nu. Mamma bryr sig inte så mycket om honom, även hon hon har lekt någon kort stund med honom.

Boogie
Boogie hänger på mamma Tora. Hon ser inte så förtjust ut, men finner sig i det ett tag i alla fall.

Det var ett naturprogram på TV och Boogie ville så gärna vara med och leka med vargarna och björnarna.
Han sprang runt bakom TV:n, flera gånger för att se om de var där och hoppade och skuttade framför och försökte fånga dem. En lång stund höll han på innan han gav upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar