torsdag 20 juli 2017

Kattungarna flyttar

Sista bilden på alla sex tillsammans. Lite sorgligt när de flyttar, men alla har fått kanonbra hem och jag hoppas allt ska gå bra för dem. Felix är också tingad och flyttar nästa vecka till Varberg. Findus stannar lite längre. Har svårt att släppa honom. Kanske han stannar.
Inte lätt att få någon bra bild på alla, men Emsie, Echo, Findus, Fanny, Eros och Felix är med på bilden.
------------------------------------------------
Nu har fyra av kattungarna flyttat  Först ut var Fanny, som flyttade förra fredagen. Hon flyttade inte så långt. Till Halmstad där hon har en birmakille som heter Frank som sällskap. Har fått rapport att det har gått jättebra och Frank tar hand om henne och putsar och tvättar henne och det gillar hon.
 Fanny i sitt nya hem
Fanny och Frank kollar in en mus som dinglar i ett snöre
------------------------------------------------------------
Nästa dag på lördagen, flyttade Echo till Göteborg. Han nya namn blir Jerry. Jag var och lämnade honom där och han gjorde sig hemmastadd nästan direkt. Två nya klösträd hade han att busa i. Här har han slocknat i klösträdet. Det var vara lite tröttsamt att flytta och upptäcka nya vyer.

Trött liten Jerry
----------------------------------------------------------------------

På söndagen var det Emsies tur. Hon skulle åka till Södertälje. Vi möttes upp i Borås, där hon fick träffa sin nya matte igen med familj och sedan åka vidare. Hon somnade till och med i transporten, när hon åkte vidare till Södertälje. Det har gått jätte bra i hennes nya hem. Hon busar och leker för fullt.
 Emsie har somnat i transportburen
Emsie njuter i solen i sitt nya hem
Emsie har en tunnel att busa i
_____________________________________________

Sedan var det en vilodag innan Harry (Eros) skulle flytta. På tisdagen kom hans nya matte och hämtade honom. Han ska flytta till Vålberg, i närheten av Karlstad där han har en lekkamrat, en brittflicka, som heter Aura och bara är två veckor äldre än honom och de har redan kommit igång med att busa och leka . Även Auras mamma bor där och så småningom kanske Harry blir pappa till små bebisar på Myrtassen´s  katteri där han bor nu. Det ska bli spännande att följa honom och se vad som händer. Lycka till! 
Harry gick in och lade sig i transportburen när vi ställde in den i köket, precis som han visste att han skulle följa med i den.
Mamma Dixie säger hej då till sin son
Harry i sitt nya hem


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar