tisdag 26 maj 2015

kattungarna 8 veckor

Nu är det bara bus och lek som gäller för kattungarna, sova och äta också förstås.De är så roliga nu, så tiden bara försvinner, när man är hos kattungarna. De gillar att klättra på allt. Hänger och klänger i gardinerna, så jag har gjort en knut och lagt dem på fönsterbrädan nu. Men de är väl där uppe snart också. De får vara i hela huset när jag har dem under uppsikt. Är lite rädd att de ska trilla ner för trappan. Sätter för något där när kattungarna leker här. Men de stora katterna tycker inte om det. Kattungarna tycker det är spännande att utforska alla skrymslen och vrår. Det är inte lätt att ta några bra bilder på dem nu, för de är inte stilla många sekunder. Tog ut dem på altanen. Tänkte att de skulle lugna ner sig där. Men inte det.
Pojkarna är väldigt lika varandra. Ibland har jag svårt att se skillnad på dem, på bilderna. Dusty är den som är störst. När man ser båda samtidigt är det lättare. Färgen blev lite konstig på en del bilder.

                                     
Daddy
Daddy gillar den här lilla bädden
 Dixie och Daddy 

 Buspojken Dusty som inte kunde var stilla
 Jag gjorde en liten filmsnutt med Dusty, för han var så busig att det var svårt att få någon bra bild på honom


                                             
Min lilla flicka Dixie var också väldigt busig
                                             
                                                   

                                             
Zeeta , som är 10 år, är inne hos kattungarna ibland. Det är deras mat hon är mest intresserad av. 
Här är det Dixie som vågar sig fram till henne. Zeeta kan bli lite sur och fräsa på dem om de försöker leka med henne.Tora i bakgrunden med en kattunge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar