tisdag 16 september 2014

Carro

S*Brembo Cutipie Carro

Denna lilla prinsessa har flyttat hem till mig. Hon är verkligen en liten pärla, en liten spinnmaskin som gillar att gosa. Snart 2 veckor har hon bott här och de andra katterna och Gibson har accepterat henne. Hon är en liten tuffing som går här med svansen rätt upp i vädret och kan minsann säga ifrån om någon skulle fräsa på henne. Tack Lena (Brembo) för att jag får vara fodervärd åt denna mysiga katt. Hon gillar t.o.m. att ligga i knäet och spinna. Den enda knäkatten här hemma.

I köket på kattklösen trivs Carro

Servetterna i servettstället var roliga att busa med.



I köksfönstret är det skönt att ligga, tycker Carro. Två blomkrukor har hon redan rivit ner, men  nu har jag gjort lite mer plats i fönstret så hon får bättre plats.

Tora kikar fram bakom blomman och Carro vilar i fönstret.
Bilden tagen utifrån.

Tora och Carro samsas om maten.

Carro ute i rastgården. Bella i bakgrunden.

Carro sitter och funderar

Carro har sett något intressant, kanske är det en fluga.

Carro i klösen ute på altanen









fredag 5 september 2014

Tintin med flera

Tintin älskar att var ute i rastgården. Allra helst skulle han väl gilla att ströva ute fritt, men det finns så många faror ute som kan drabba en lösspringande katt och jag är väldigt rädd om mina katter så de får vara inne eller ute på altanen och rastgården och jag tror att de är ganska nöjda med det. Här runt omkring finns alldeles för många katter som springer ute fritt. Har hittat två överkörda det senaste året och det är inte roligt.
Här är Tintin när han när han ligger i rastgården och njuter.

 Tintin ligger och sträcker ut sig i gräset


 Bella och Tintin ligger på varsin stol i rastgården

Tintin är ute i koppel tillsammans med Gibson.